Compartir
1687 visitas
22
set.
2021

El Col·legi organitzarà un webinar sobre el paper del treball social en la prestació de l'eutanàsia

 


El dimarts, 5 d'octubre, el Col·legi organitzarà el webinar “El paper del Treball Social en la prestació de l’Eutanàsia a Catalunya”

Des del Col·legi, a través de les col·legiades i el col·legiat que intervindran en aquest webinar, s'ha participat d'una forma activa en el desenvolupament i la implementació de la Llei de l'Eutanàsia (Ley Orgánica 3/2021, de 24 de marzo, de regulación de la eutanasia). Aquesta fita no ha estat gens fàcil d'aconseguir, però un cop assolida suposa un clar reconeixement del treball social com a peça fonamental dins dels equips de garantia de la prestació i en l'acompanyament del procés. 

En aquest webinar, que s'iniciarà a les 17:30h, parlarem de com s'ha desenvolupat tot aquest procés, del paper de les treballadores i treballadors socials, així com de les implicacions ètiques.

El programa de la jornada serà el següent: 

  • 17:30h Benvinguda, contextualització del camí recorregut i presentació dels tres grups de treball on ha participat el TSCAT en l'aplicació de la Llei de l'Eutanàsia, a càrrec de la membre de Junta i referent de la Comissió de Salut del Col·legi, Laura Morro:
    • Comitè Pedagògic de la llei de l'Eutanàsia, a càrrec d’Elisabeth Barbero
    • Rol de professionals, a càrrec de Ferran Céspedes
    • Procés Assistencial, a càrrec de Laura Morro
  • 18:20h La Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya per al compliment de la llei d’Eutanàsia, a càrrec de la vocal titular, Begoña Lemos, i les vocals M. Antònia Rocabayera i Eva Giralt
  • 18:40h El transfons ètic, a càrrec d’Elisa Abellán, presidenta del Consell de Deontologia del TSCAT
  • 19h Torn obert de preguntes

L'acte es podrà seguir a través del nostre canal de Youtube. Un cop feta la inscripció, el mateix dia de l'esdeveniment rebreu l'enllaç per connectar-vos. 

Fes la teva inscripció

 

Compartir