Compartir
1769 visitas
29
maig
2020

El Col·legi organitzarà el webinar "L'atenció en el context d'emergències en aquesta pandèmia"

 


Aquest dijous 11 de juny, a les 17:30h, el Col·legi durem a terme el webinar "L'atenció en el context d'emergències en aquesta pandèmia", on visibilitzarem les vivències de tres treballadores socials que han estat en primera línia d'atenció a la pandèmia en diferents àmbits d'actuació. 

En el col·loqui, que tindrà com a presentadora a la degana del Col·legi, Conchita Peña, es parlarà de les següents experiències:

  • Activacions de l'Equip d'Emergències del TSCAT amb Montse Mas, coordinadora de l'Equip d'Intervenció en Emergències del Col·legi
  • Hotels Salut amb Laura Morro, referent de la Comissió de Salut del Col·legi
  • Dispositiu pels sense sostre del CUESB amb Mont Rovira, cap del Departament dels Serveis d’Urgències i Emergències Socials i d'Intervenció a l'Espai Públic Institut Municipal de Serveis Socials - Ajuntament de Barcelona

Aquest webinar serà gratuït, obert a tothom i es podrà seguir a través del canal de Youtube del Col·legi. D'aquesta manera, encetem tot un seguit de webinars sobre temes d'interès per al col·letiu i que es programaran per als propers mesos. 

Per poder rebre l'enllaç i connectar-vos a la xerrada, heu de fer la inscripció prèvia obligatòria. 

Per seguir la xerrada en directe podeu clicar aquest enllaç

 

Les ponents

Mont Rovira

Diplomada en Treball Social a l'Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona - Escola Universitària de Treball Social (1984 - 1987) i Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona (1996-2000). També ha realitzat el Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la Universitat de Girona (2016/17) i el curs de coordinació de grans emergències i catàstrofes de l'Escola de Bombers i Protecció Civil (2018).

La seva trajectòria laboral, al llarg de 32 anys al servei de l’Administració pública, sempre ha estat vinculada i relacionada amb l’atenció als serveis socials i en programes europeus per a grups desfavorits (EQUAL, URBAN, INTEGRA). També va ser directora d’un Centre de Serveis Socials durant 8 anys, abans d'entrar al Departament d’Emergències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona al 2014, un servei vinculat a l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona i també al sistema de protecció civil de la ciutat. El 2018 va ampliar les funcions, assumint també el departament d’Espai Públic, d’on pengen tots els serveis que treballen el sensellarisme des de l’Espai Públic. Així, des d'aquest any és la de cap dels departaments d’emergències socials i d’intervenció a l’espai públic.

 

Montse Mas

Graduada en Treball Social i Perit Social. Postgrau de Formació Psicosocial. Adquisició d'habilitats en grup. Postgrau en Lideratge, Direcció i Consultoria d'equips, impartit per la Universitat Pompeu Fabra (IDEC). Diploma en Practitioner en PNL. Formació Trainer en PNL. Formació en Supervisió d'equips. Coordinadora de l'àmbit de Justícia Social d'Ajuntament de Ripollet. Coordinadora del Projecte d'Emergències del Col·legi de Treball Social de Catalunya.

 

Laura Morro

 

Cap de la Unitat de Treball Social Sanitari del Parc de Salut Mar, institució de caràcter públic de la ciutat de Barcelona. Professora col·laboradora del Màster de Treball Social Sanitari de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) actualment cursa el doctorat a la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona. Delegada per Catalunya de l'Associació Espanyola de Treball Social i Salut (AETSYS), ha realitzat diverses publicacions en diferents àrees de coneixement del treball social, especialment la salut mental i les intervencions des del treball social sanitari en situacions d'emergència. Ha estat la coordinadora de l'Hotel-Salut Princess durant l'emergència sanitària per virus COVID-19. I és la referent de la Comissió de Salut del Col·legi.

 

 

 

Compartir