Compartir
578 visitas
16
jul.
2021

El Col·legi ofereix una formació d’orientació laboral per a col·lectius vulnerables

 


Durant el semestre del 2021 el Col·legi ha publicat més de 156 ofertes laborals amb el perfil d’orientadora, prospectora, formadora, intermediadora o insertora de col·lectius vulnerables, un 14% de totes les ofertes publicades durant aquest primer semestre (1169 ofertes). Ara, des del mateix TSCAT, s’ofereix una formació d’orientació laboral enfocada directament a atendre la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables. 

La formació es vol especialitzar en les tècniques, els recursos i les metodologies necessàries per a realitzar les funcions pròpies d’una persona Tècnica d’Orientació i Inserció o Ocupació. 

El curs comença el 8 de setembre i acaba el 29 del mateix mes. Es tracta d’un curs en línia amb una metodologia pràctica i una base teòrica construïda a través de casos reals. Els participants adquiriran, per tant, els coneixements a través de la tasca professional diària. 

Tot s’enriquirà amb casos que facilitaran la connexió amb els conceptes tractats al llarg de tot el curs. Per altra banda implicarà una tasca “offline” que consistirà en la creació i l’elaboració d’un itinerari personal d’inserció. 

Si t’interessa inscriure’t, pots fer-ho aquí. 

 
Compartir