Pestanyes primàries

Compartir
351 visitas
15
jun
2020

El Col·legi obrirà les portes de forma virtual a les recent graduades en Treball Social

 


El proper 30 de juny, a les 17:30, el Col·legi realitzarà la tradicional jornada de portes obertes per a les persones recent graduades i graduats en Treball Social de tot Catalunya. Però, aquest any, serà una mica diferent ja que es farà de forma virtual. 

En aquesta sessió online, conduïda per la responsable del Servei d'Orientació i Borsa de Treball del Col·legi, Anna Masvidal, explicarem primer què és el Col·legi i quins serveis ofereix a les persones que es col·legien. 

A més, com a novetat, aquest any comptarem amb les intervencions de dues treballadores socials que han viscut, des de primera línia, la crisi de la covid-19. Una serà la degana del Col·legi, Conchita Peña, que explicarà la seva experiència des de l'àmbit de la salut i, en concret, dels dispositius dels Hotels Salut; i la referent de la Comissió d’Emergències del Col·legi, Judit Rodríguez, que ens parlarà de les diferents activacions de l'Equip d'Emergències del TSCAT durant la pandèmia.

Recordeu que totes aquelles graduades i graduats que participeu a la Jornada i us col·legieu abans del 30 de setembre de 2020, us estalviareu l’alta col·legial (60 euros).

La inscripció és obligatòria i podreu seguir la Jornada a través del nostre Youtube (els i les participants inscrites rebreu l'enllaç per correu em mateix dia de la Jornada). 

Compartir