Compartir
496 visitas
30
nov.
2020

El CGTS anima a contestar un qüestionari per “analitzar la realitat laboral” de les treballadores socials sanitàries

 


El Consejo General del Trabajo Social ha impulsat una enquesta perquè les treballadores socials sanitàries en actiu puguin expressar la situació del treball social sanitari en cada Comunitat Autònoma. Les conclusions seran presentades el 2021 en el marc del Programa d'Activitats del Consejo General del Trabajo Social. És per això que, des del Col·legi, animem a totes les treballadores socials sanitàries en actiu a participar-hi per poder contribuir a analitzar la realitat laboral i professional de cada àmbit sanitari i agraïm la vostra col·laboració. 

Concretament, es fa una crida a les treballadores socials que estiguin exercint la seva tasca a Centres Hospitalaris, Centres de salut i Atenció Primària, Centres de Salut Mental, Centres d'Addiccions i Drogodependències, centres de Planificació Familiar, Mútues i Associacions.

Aquesta enquesta, amb data límit per a contestar fins al 8 de gener de 2021, aspira conèixer les ràtios d'atenció i acompanyament adequats per a les necessitats de les persones usuàries.

Podeu respondre l'enquesta aquí.

Compartir