Compartir
1264 visitas
04
març
2020

Donem veu a les nostres col·legiades amb motiu del #8M

 


Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, des del Col·legi hem dut a terme, durant aquesta setmana prèvia al 8M, una campanya per conèixer què significa per a les nostres col·legiades aquesta data de celebració i reivindicació.

Per fer-ho, hem volgut donar veu a algunes de les nostres col·legiades, a través de tot un seguit de publicacions a les nostres xarxes socials.

Aquests testimonis no són els únics que hem recollit i, des d'aquí us volem apropar les opinions d'altres col·legiades que també han participat en aquesta iniciativa: 

 

A través de Facebook també ha volgut sumar-se a la campanya la Judith Mas Pou, col·legiada Núm. 9061 amb la següent frase: "El 8M és la perseverança de les dones com a comunitat promovent i generant canvis socials". 

 

Ens pintem de lila

Així mateix, amb motiu del 8M, des de dijous fins el diumenge hem "vestit" la web i les nostres xarxes socials amb el color identificatiu de la jornada: el lila. Una manera més de visibilitzar aquesta data i sumar-nos a les accions de reivindicació de les dones. 

Compartir