Compartir
284 visitas
03
jun
2021

Donem a conèixer el Col·legi a les alumnes del Grau de Treball Social de la UdL

 


Aquest dijous dia 3 de juny a les 9 hores s'ha realitzat una presentació del Col·legi del Treball Social, així com de la borsa de treball que tenim activa, a les estudiants de 4t del Grau de Treball Social, de l’assignatura de Gestió d’Organtizacions, de la Universitat de Lleida.

La xerrada l'ha dut a terme l'Anna Masvidal, responsable del Servei d'Orientació Professional i Borsa de Treball. L'objectiu d'aquesta és donar a conèixer els avantatges i la importància del teixit col·legial, així com el suport que pot donar-nos aquest a l'hora d'entrar al mercat laboral.

Cal recordar que el Col·legi ofereix la possibilitat de precol·legiar-se a les estudiants que ja hagin aprovat la meitat dels crèdits dels estudis de Grau en Treball Social perquè gaudeixin d'una part dels serveis del Col·legi de forma totalment gratuïta.

A més a més, per aquelles persones que hi estiguin interessades, el pròxim 9 de juny, a les 17 h, el Col·legi celebrarà la Jornada de Portes Obertes per a les treballadores recentment graduades.

Compartir