Compartir
692 visitas
05
febr.
2015

DIXIT acull la presentació del projecte comunitari ‘Cercles de Suport i Responsabilitat de prevenció de la delinqüència violenta’

 


El pròxim  19 de febrer  DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials acollirà la presentació del projecte ‘Cercles de Suport i Responsabilitat de prevenció de la delinqüència violenta’. Durant l’acte els tècnics del projecte, Patrícia Bosch i Joan Pere Queralt,  explicaran com donen  suport i supervisen a delinqüents d’alt risc. Els acompanyaran alguns dels voluntaris que participen al projecte per aportar la seva experiència treballant a medi obert amb delinqüents d'alt risc, que són a la part final de compliment de la condemna i que han mostrat voluntat de canvi, però que no tenen una xarxa de suport social.

El projecte Cercles de Suport i Responsabilitat és un programa per a la prevenció de la delinqüència violenta, que treballa sobre dos eixos d’intervenció amb les persones penades: la responsabilitat i la integració social. Es tracta d’un programa comunitari del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb una alta participació voluntària de ciutadans, que col·laboren per facilitar la integració social de les persones empresonades i donar-los suport per evitar la reincidència. D’aquesta manera, durant l’acte també es posarà l’èmfasi en la vessant més social del voluntariat per donar a conèixer la labor i les tasques que desenvolupen en aquests cercles, així com en els criteris de selecció d'aquest voluntariat i la seva formació. També s'exposaran l'estructura i el funcionament d'un cercle i les funcions dels professionals que els coordinen.

Més informació i inscripció

Compartir