Compartir
1551 visitas
06
maig
2019

Disponible en castellà i anglès la publicació "Recomanació col·legial per a la confecció i presentació d'informes socials"

 


Ja està disponible la versió en castellà i en anglès del document "Recomanació col·legial per a la confecció i presentació d'informes socials".

Gràcies a la bona acollida d'aquesta publicació i a les sol·licituds que han arribat per part de treballadores i treballadors socials d'altres punts d'Espanya i de fora, s'ha decidit fer la traducció en aquests dos idiomes. Així mateix, des del Col·legi s'ha fet arribar la publicació al Consejo General del Trabajo Social i a la IFSW (International Federation Social Workers) perquè també en facin difusió. 

 

Com elaborar un bon informe social?

Escrita per M.Teresa Massons Rabassa, Anna Mata Romeu i Juan Manuel Rivera Puerto, aquesta publicació, que només està disponible en versió digital, té com a objectiu difondre les especificacions bàsiques que ha contenir un informe social, tant pel que fa al contingut com a la forma. En aquestes recomanacions es recullen principis ètics, característiques, tipologies, estructura, procés de redacció i bibliografia que poden ser d'utilitat a l'hora de preparar aquests informes. 

 

Compartir