Compartir
1710 visitas
19
jul.
2022

Descobreix les guanyadores de l'11a edició del Premi Dolors Arteman

 


Ja podem anunciar les guanyadores de l'11a edició del Premi de Recerca en Treball Social Dolors Arteman.

El jurat va prendre la decisió el passat 14 de juliol, després de valorar els 8 treballs que s'han presentat en les dues categories d'aquest prestigiós guardó que convoca cada dos anys el Col·legi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, la Diputació de Barcelona i el Departament de Drets Socials de la Generalitat. 

Aquestes són els projectes guardonats

  • "Voluntariat i professionals: sinergies en el Tercer Sector Social", de Carolina Blavia Galindo. Categoria “Millor Treball de Recerca Finalitzat”, dotada amb 6.000 euros.
  • "Com es construeix la recuperació en salut mental? Una resposta a partir de l’anàlisi en profunditat de deu casos d’èxit", de Maria Isabel Escuder Madaña i Xavier Miranda Ruche. Categoria “Millor Proposta de Recerca a Realitzar”, premiada amb 3.000 euros

Felicitem a les guanyadores i guanyador del Premi i agraïm la participació a totes les col·legiades i col·legiats que han presentat recerques.

Així mateix, també volem expressar la nostra felicitació a les persones que conformen el Jurat del Premi, per la seva dedicació i esforç en tot el procés de valoració dels diferents projectes. Les i els integrants són: Conchita Peña, degana TSCAT; Maria Victòria Forns, directora de l'RTS; Belén Parra, Universitat de Barcelona (UB); Xavier Casademont, Universitat de Girona (UdG); Claudia Maria Anleu, Universitat Rovira i Virgili (URV); Ramón Julià, Universitat de Lleida (UdL); Manu Vidal-Ribas, Universitat de Vic (UVIC); Cristina Gené, Generalitat de Catalunya; Josep Muñoz, Diputació de Barcelona; Laura Domínguez, Ajuntament de L'Hospitalet; Joana Crusellas, Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED); i Elena Requena, Universitat Ramon Llull (Pere Tarrés).

 

 

Compartir