Compartir
2051 visitas
23
jul.
2020

Descobreix la nova oferta de cursos del Col·legi

 


Ja tenim els primers cursos programats per al darrer quadrimestre d'aquest 2020. Des del Col·legi seguim apostant perquè puguis ampliar o reciclar els teus coneixements en diferents àmbits del treball social i, per això, estem treballant per oferir-te una oferta formativa el més complerta i variada possible. 

Ara per ara, tenim prop d'una vintena de cursos previstos, entre la Seu Central i les Delegacions del Col·legi. alguns dels qual es faran en modalitat online i els altres presencials. 

Com sempre, volem proposar-vos un ampli ventall de cursos on s'abordin temàtiques diferents: introducció a les activitats econòmiques, taller de casos pràctics, desenvolupament de les habilitats socioemocionals, intervenció en emergències, acompanyament en el dol, intervenció comunitària, serveis socials bàsics des d'una mirada pràctica o valoració del grau de la discapacitat. 

També, hem preparat tallers especialitzats en la recerca de feina, oferts pel nostre Servei d'Orientació Laboral i Borsa de Treball, que us serviran d'ajuda si esteu en procès de buscar noves oportunitats laborals.  

Adaptant-nos a les circumstàncies actuals i vetllant sempre per la vostra salut, els cursos presencials es realitzaran seguint totes les mesures de seguretat, de distància i d'higiene establertes i, com és lògic, la celebració de les diferents formacions anirà lligada en cada moment a les indicacions de les autoritats competents. 

Consulta l'oferta de cursos  (atentes a la nostra web perquè en els propers mesos anirem afegint nous cursos). 

 

Compartir