Compartir
1082 visitas
28
jun
2022

Descobreix la nova oferta de cursos per al darrer quadrimestre de l'any

 


Ja tenim la programació de cursos per als darrers quatre mesos de l'any. El Col·legi hem preparat més d'una vintena de cursos i tallers pensats perquè ampliïs els teus coneixements, adquireixis de nous, et reciclis professionalment o et preparis per a la recerca de noves oportunitats laborals. 

Entre setembre i desembre, farem cursos en diferents modalitats (presencials, semipresencials, híbrids i online) i en diferents llocs (Seu Central i Delegacions), amb l'objectiu d'apropar al màxim la formació a les col·legiades i col·legiats d'arreu de Catalunya. 

L'oferta formativa abordarà temàtiques molt diverses i molt centrades en aspectes que desperten gran interès entre la col·legiatura: el paper del treball social sanitari en la prestació de l'eutanàsia i el suïcidi assistit, la perspectiva de gènere i la diversitat sexual en les mediacions, el PIAS, les prestacions del Sistema de la Seguretat Social i de la Generalitat, els Serveis Socials des d’una mirada pràctica, els models de suports per a les persones amb discapacitat en l'exercici de la seva capacitat jurídica, l'entrevista i la visita domiciliàriaCasos pràctics, aproximació i abordatge de les violències masclistes amb mirada feminista o l'orientació laboral per a col·lectius vulnerables, entre d'altres. 

També podreu accedir a diferents tallers de recerca de feina, en els quals es tractaran aspectes com per exemple, preparar l'entrevista per a una possible feina, usar les xarxes socials per cercar ofertes, dissenyar el propi itinerari professional, millorar el CV, etc. 

Esteu atentes a la web i als butlletins mensuals de formació perquè anirem incorporant més cursos en els propers mesos!

Consulta l'oferta de cursos

Compartir