Compartir
8347 visitas
27
jul.
2018

Descobreix els Postgraus i Màsters per al curs 2018-2019

 

màsters, peritatge, mediació, emergències, Postgraus


A partir del mes d'octubre i novembre arrencaran els diferents Postgraus i Màsters que organitza el Col·legi juntament amb la Universitat de Vic (UVic) i la Universitat Rovira i Virgili (URV). Una formació professionalitzadora i específica que permetrà a les i els professionals del món social adquirir nous coneixements i habilitats en camps tant diversos com la mediació, el peritatge social, l'atenció d'emergències i la intervenció social i educativa. 

Amb la Universitat de Vic (UVic) s'organitzen: 

  • IV Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar: formació que pretén ser un referent per a futurs mediadors/es i mediadors/es, on s'incideix en la difusió de la cultura del diàleg, de la cultura de pau i en la resolució de conflictes com a via alternativa a la judicial a través de la millora de les dinàmiques relacionals i de la convivència familiar.
  • IV Postgrau en Peritatge Social: La seva finalitat és l'especialització en ciències socials forenses dels professionals de l'àmbit social.
  • III Màster d’Atenció en Emergències Psicosocials i Humanitàries: Té com a objectius principals la capacitació dels professionals en la intervenció psicosocial en qualsevol emergència o catàstrofe; conèixer els aspectes fonamentals de la protecció civil i de la planificació d'emergències a Catalunya; així com els protocols operatius i serveis existents en aquest àmbit i adquirir estratègies per a l’atenció individual en situacions de crisi, emergències, desastres, catàstrofes i cooperació internacional.

 

Amb la Universitat de Barcelona (UB) s'organitza: 

 

Amb el Tecnocampus de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) s'organitza: 

 

Amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) s'organitza:

  • Màster en Innovació en la Intervenció Social i Educativa: Organitzat també amb el Col·legi Oficial d'Educadors Socials, l'objectiu és formar especialistes en metodologies d'intervenció social i educativa innovadores per a l'acompanyament de persones, grups i comunitats en processos de canvi.

 

Compartir