Compartir
2232 visitas
08
set.
2019

Descobreix els nostres màsters i postgraus!

 


T'estàs plantejant fer algun postgrau o màster relacionat amb el treball social? En les properes setmanes arrencaran els diferents Postgraus i Màsters que imparteixen diferents universitats catalanes amb la col·laboració i/o suport del Col·legi.

Una formació professionalitzadora i específica que permetrà a les i els professionals del món social adquirir nous coneixements i habilitats en camps tant diversos com el peritatge social, la innovació en la intervenció social i educativa, l'anteció integrada en l'envelliment i la cronicitat o els menors estrangers no acompanyats

A més, per estar col·legiada podràs gaudir d'un descompte en el preu en alguns d'ells. Aquí tens tota la informació: 

POSTGRAU EN PERITATGE SOCIAL 

Coorganitzat amb la Universitat de Vic-Catalunya Central (UVic), aquest Postgrau té com a finalitat l'especialització en ciències socials forenses dels professionals de l'àmbit social, una nova sortida laboral emprenedora per a aquest col·lectiu i que dóna resposta a la demanada per part dels diferents estaments judicials i de les diferents parts immerses en un procés judicial.

Més informació sobre el Postgrau de Peritatge Social

 

MÀSTER EN INNOVACIÓ EN LA INTERVENCIÓ SOCIAL I EDUCATIVA  
Màster que ofereix la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV), dissenyat i implementat amb la col·laboració del Col·legi i que té com a objectiu formar especialistes en metodologies d’intervenció social i educativa innovadores per a l’acompanyament de persones, grups i comunitats en processos de canvi.

 

POSTGRAU MENORS ESTRANGERS NO ACOMPANYATS. PERSONES EN TRÀNSIT A LA RECERCA D'UNA VIDA DIGNA

Formació organitzada per la UFR Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona, la Fundació IDEA i el Col·legi. Té com a objectiu mostrar els nous paradigmes que estan cridats a transformar el model vigent d’atenció a les persones migrades adolescents i joves i reorientar el rol de les i els professionals que intervenen en el seu acompanyament, atenció i suport. 

 

MÀSTER EN ATENCIÓ INTEGRADA EN LA CRONICITAT I L'ENVELLIMENT 
Màster que ofereix l'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus- Universitat Pompeu Fabra,  que té com a objectiu fonamental formar professionals de la salut en l’àmbit de la recerca en malalties cròniques i l’envelliment.

 

Compartir