Pestanyes primàries

Compartir
331 visitas
10
maig
2021

Descobreix com cercar feina a través de les xarxes socials

 


El proper 18 de maig posarem en marxa el curs "ACTIVA la teva estratègia en la recerca de feina: linkedIn, xarxes i networking!".

En aquesta formació es posarà el focus en com el mercat de treball ha evolucionat cap a un entorn més social, on moltes de les oportunitats laborals es mouen entre contactes, o el que és el mateix, mitjançant el networking ben fet. Això també ha arribat al mercat laboral relacionat amb el treball social, per aquest motiu és interessant que les treballadores i treballadors socials conegueu i apliqueu les bases d’aquesta estratègica disciplina i les eines digitals, tan LinkedIn com d'altres, cosa que pot suposar un clar valor afegit en la vostra recerca de feina.

El curs, realitzat en format online, estarà distribuit en 3 sessions de 3 hores de durada, incloent una sessió virtual amb empreses que contracten normalment professionals de l’àmbit del treball social. 

Com a docents, comptarem amb dues professionals reconegudes en aquest àmbit, com són Rosaura Alastruey, llicenciada en Publicitat i RRPP amb un programa d’Habilitats Directives per l’escola de negocis ESADE i un altre d’especialització empresarial per IESE, que porta ja més de 13 anys difonent la utilitat del networking professional (BEN FET) i aquestes noves eines digitals aplicades a tot tipus d’entorns, sobretot en el món de l’Ocupació i la Selecció; i Mireia Gargallo, llicenciada en Psicologia, Graduada en Educació Social, Màster en e-learning i Postgrau de Coaching, especialitzada en els àmbits de la selecció i el reclutament, la formació i l’orientació professional.

Consulta el programa, dates de realització i preu del curs.

 

Compartir