Compartir
866 visitas
13
oct.
2021

Del 3 al 5 de novembre, nova edició del Congrés Català de Salut Mental

 


Del 3 al 5 de novembre, la Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM), de la qual el Col·legi n'és soci protector, organitzarà una nova edició del Congrés Català de Salut Mental.

Aquesta 7a edició se centrarà en l’entorn digital i la salut mental, una temàtica àmpliament debatuda en vàries jornades de la FCCSM especialment pel que fa al seu impacte en la infància i l’adolescència. Actualment, i a partir de la crisi sanitària de la COVID-19, el tema ha adquirit encara una major vigència a tots els nivells. Més enllà de ser una qüestió de la màxima actualitat, existeix un consens respecte la seva gran rellevància social i específicament per la salut mental col·lectiva, i caldrà tractar tant els seus riscos evidents com les seves potencialitats en la societat i en l’atenció a la salut mental en particular.

El Col·legi tindrà representació en les taules de debat d'aquest Congrés, a través de la participació, com a ponent, de l’Anna Carrió, treballadora social, coordinadora del Servei de Rehabilitació Comunitària de Sant Andreu. Fundació Vidal i Barraquer i secretària de la junta de la Fundació en representació del TSCAT. Carrió participarà en el plenari "DIGITALITZACIÓ EN L’ATENCIÓ A LA SALUT MENTAL: els registres electrònics, la tele-assistència, les aplicacions d’intervenció terapèutica o d’informació sensible, els models híbrids”

El Congrés se celebrarà en format híbrid, online i presencial a la Sala d’Actes del Col·legi de Metges de Barcelona

Més informació i inscripcions al Congrés. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir