Compartir
1118 visitas
15
nov.
2021

Convoquem l'Assemblea General del Col·legi per al 16 de desembre

 


Reserva't a l'agenda el proper 16 de desembre. Serà quan celebrarem l'Assemblea General Ordinària del Col·legi, que tindrà lloc de forma telemàtica a les 17.30h en primera convocatòria, i a les 18h en segona convocatòria, per tractar els següents punts de l'ordre del dia:

  • Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària del passat 25 de març de 2021
  • Informe de la degana
  • Presentació del Pla de Comunicació del Col·legi
  • Aprovació, si s’escau, del Pla d’actuació 2022
  • Aprovació, si s’escau, del Pressupost 2022 i preus de Productes i Serveis 2022
  • Precs i preguntes

L’Assemblea es durà a terme mitjançant una plataforma especialitzada en la celebració d’Assemblees en entorns no presencials, contractada a aquests efectes pel Col·legi i que proporciona les mesures tècniques de seguretat i de validació de la identitat de les participants, tot garantint l’exercici dels seus drets de veu i vot i la protecció de les dades personals.

En aquesta plataforma, a la qual s'hi accedeix a través d'aquest enllaç, heu de fer el registre previ per participar a l'Assemblea i, a més, podeu consultar tota la documentació disponible.

Us podreu registrar fins les 12h del 16 de desembre de 2021 i, en cas que vulgueu delegar el vot en una col·legiada que assisteixi a l’Assemblea, caldrà que el registre s’efectuï abans de les 16h del dia 15 de desembre de 2021.

Les condicions i instruccions per accedir i participar a l’Assemblea, amb indicació dels requeriments tècnics per a la connexió i altra informació útil, les trobareu quan accediu al Portal, en el que també trobareu un test de compatibilitat del vostre equip informàtic per a que pugeu verificar els requisits que us fan falta amb suficient antelació. Consulta el manual d'instruccions de participació a l'Assemblea

Compartir