Compartir
474 visitas
10
gen.
2013

Convocatòria per la concessió dels ajuts a projectes de recerca en matèria de qualitat democràtica

 


Ens plau informar-vos que el passat 31 de desembre es van publicar al DOGC les bases per a la concessió dels ajuts a projectes de recerca en matèria de qualitat democràtica i la convocatòria per a l’any 2013.

Amb un import màxim de 60.000 euros, la convocatòria DEMOC 2013 pretén promoure la innovació i la recerca en matèria de participació ciutadana i qualitat democràtica, i contribuir així a la millora del sistema democràtic, objectiu del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica.

L’objecte de la convocatòria és el foment de la recerca sobre diversos temes com ara la relació de la participació ciutadana amb les estructures de poder, les noves tecnologies o la globalització, el govern, els sistemes d’indicadors de la qualitat democràtica o la gestió ciutadana d’espais públics, entre d’altres.

Els ajuts s’adrecen a les universitats que formen part del sistema universitari català i les entitats públiques o privades de Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin la recerca com una de les seves activitats principals. El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 31 de gener de 2013.

Podeu consultar tota la informació sobre la convocatòria al web específic a l’enllaç. Si teniu algun dubte sobre la convocatòria, podeu escriure a agora.governacio@gencat.cat.

 

 

Compartir