Esteu aquí

Compartir
1476 visitas
12
des.
2017

Continuem reforçant el paper del Treball Social en la societat ininterrompudament

25 anys, homenatge
Per visualitzar les fotos, cliqueu en aquest enllaç

La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison va acollir l’11 de desembre l’acte d’homenatge a les companyes i companys que han arribat a la fita de 25 anys en el nostre Col·legi i que pertanyen a la Seu Central.

La celebració va ser un acte de reconeixemnt i retrobament a les 55 homenatjades d'enguany, professionals que han vetllat per la bona praxi de la nostra professió i han reforçat el paper que ocupa el Treball Social en la nostra societat, sense oblidar la importància de defensar els drets de les persones

L’acte va ser presentat per Marga Garcia i Mercè Civit, vicedegana i tresorera del Col·legi respectivament, ja que Conchita Peña, degana del Col·legi, no va poder assistir per temes de salut. Tot i així, Mercè Civit va llegir unes paraules que la Degana va fer arribar  a les homenatjades on emfatitzava l’orgull de la professió  i de totes les col·legiades que fan del Col·legi una gran institució.

En acabar, es van lliurar els diplomes, les roses i un obsequi commemoratiu dels 25 anys. A continuació es va convidar a les persones assistents a un refrigeri.

Properament compartirem amb vosaltres les fotos de l’esdeveniment.

Compartir