Compartir
445 visitas
01
febr.
2012

Conferència sobre el maltractament a la gent gran a DIXIT

 


Conferència sobre el maltractament a la gent gran a DIXIT

Gairebé una de cada cent persones de més de seixanta anys pateix maltractaments físics, psicològics o econòmics, segons les dades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS). El Govern català treballa en l’elaboració d’un nou protocol d’actuació per eradicar aquesta realitat que l’any passat a Catalunya va generar 1.300 denúncies.

 

Mercè Tabueña, psicòloga i professora de Treball Social a la Universitat de Barcelona, serà l’encarregada de dur a terme a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials la conferència “Els maltractaments a les persones grans, una realitat social de primer ordre en la nostra societat”. Des d’una perspectiva actual, Tabueña parlarà sobre l’alta incidència d’aquests maltractaments i l’atenció que han de prestar els professionals per abordar-los en tots els nivells: des de la prevenció i la sensibilització de la població fins a la detecció i la intervenció amb els circuits i recursos adients.

 

La conferència tindrà lloc el dia 15  de febrer a les 17 h. i per assistir-hi cal enviar nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte a dixit.bsf@gencat.cat o trucar al 93 551 76 99.

Compartir