Compartir
522 visitas
08
maig
2013

Conferència "Pèrits, Advocats i Procuradors davant el mercat de les noves tecnologies: com innovar i generar negoci"

 


LA CONFERÈNCIA: “PERITS, ADVOCATS I  PROCURADORS DAVANT EL MERCAT DE LES NOVES TECNOLOGIES:

COM INNOVAR I GENERAR NEGOCI”

Els perits, advocats i procuradors estan notant un canvi en la relació amb els clients. No es tracta d´un canvi conjuntural, sinó d´una veritable revolució, que afecta a l´estructura del servei, des del seu disseny i producció fins la seva comercialització. El client demana noves formes d´assessorament i exigeix serveis més econòmics que s´hauran de desenvolupar i vendre com a models de negoci radicalment diferents als que coneixem.

En aquesta conferència coneixerem algunes de les causes d´aquesta revolució, com la disrupció provocada per la tecnologia, el consumidor DIY (“Do-It-YourSelf”), la mutació del valor del servei pericial i jurídic i oferirem les claus perquè els assistents puguin innovar i construir una marca personal que permeti  generar negoci i promocionar-los en el nou mercat.

Programa:

  • 18.00h. Recepció dels assistents.
  • 18.10h. Benvinguda i presentació de la conferència a càrrec de Rafael Orellana de Castro, president de l´Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses col·laboradors de l´Administració de Justícia.
  • 18.15h. Conferència “COM INNOVAR I GENERAR NEGOCI” dirigida a perits, advocats i procuradors, impartida per Jordi Estalella del Pino, advocat de l´Il·lustre Col·legi d´Advocats de Barcelona des de 1997, Màster en Direcció de Comunicació per EADA, Professor de la UOC i de l´ISDE, autor de l´èxit de vendes “El abogado eficaz” (Ed. La Ley, 2012) i Paula Fernández-Ochoa, sòcia a la consultora de Gestió i Marketing Jurídic +MORETHANLAW. Llicenciada en Dret, diplomada en Estudis Empresarials per ICADE, postgrau en Administració i Direcció d´Empreses per la UPF i Programa de Desenvolupament Directiu d´IESE. Ha estat gerent del despatx del Grup LEGÁLITAS i Business Development&Communications, i Community Manager a ROCA JUNYENT. És docent a ISDE i ESADE i coautora del llibre “Es algo personal, 2 años intensivos de marca personal.”

  • 19.30h a 20h. Debat i torn obert de preguntes.

Data:      Dijous 23 de maig de 2013 a les 18 hores.

Lloc: Sala d´Actes de FIATC, Avinguda Diagonal 648, Barcelona.

Inscripció ASSOCIATS: GRATUÏTA. Per poder confirmar la teva plaça, és imprescindible que confirmis la teva assistència enviant un e-mail a info@perits.org o trucant al 93.410.04.05 (Rosa).

Inscripció NO ASSOCIATS: 25 € (efectuar ingrés al Banc de Sabadell al compte nº 0081-7301 33 0001201327). Per poder-te confirmar la plaça com a no associat, és imprescindible que ens enviïs el comprovant d´ingrés bancari a info@perits.org o al fax 93.430.06.44.

Es donarà certificat d´assistència.

Compartir