Compartir
1000 visitas
23
oct.
2019

Conferència "Construir los vínculos del apego con niños traumatizados"

 


Us informem d'una activitat que pot ser d'interés per al col·lectiu. Es tracta del conferència "Construir los vínculos del apego con niños traumatizados", organitzada pel Instituto Cuatro Ciclos en col·laboració amb l'Editorial Eleftheria, la Facultad de Psiquiatria de la UAB i d'altres entitats. 

La xerrada anirà sobre com oferir tractament i cures psicològics enfocades en el "apego" per a nens i joves amb problemes provocats per traumes relacionals i pèrdues. En aquesta presentació d'un dia s'explorarà les virtuts del "apego" com agent que permet que una persona resolgui conflictes i experiències traumàtiques i desenvolupi la regulació afectiva i el funcionament reflexiu.

El ponent serà el Dr. Daniel Hughes és psicòleg clínic i Doctor en Psicologia, en South Portland, Maine, i porta més de 40 anys ajudant nens i joves a aconseguir el seu ple potencial i a reconnectar-se amb els altres en les seves vides. Durant els últims 20 anys, ha dirigit seminaris i ofert tallers i conferències als Estats Units, Europa, el Canadà i Austràlia. És autor de: «Construir els vincles d'inclinació» – Ed. Eleftheria (Juliol, 2019).

Aquesta conferència, reservada a professionals, se celebrarà el proper 8 de novembre a Hotel Acevi Villarroel (C/Villarroel 106, Barcelona).

Més informació 

 

 

 


 

Compartir