Compartir
1638 visitas
27
jul.
2021

Coneix les noves formacions del Col·legi per als pròxims mesos

 


Des del TSCAT volem que el Col·legi sigui un espai de formació i creixement per a totes les treballadores socials. És per això que constantment afegim formacions que puguin enriquir la nostra feina i, en general, el sector del treball social. 

És per això que aquest mes volem destacar-vos la nova oferta de formacions que hem incorporat:

  1. 7 de setembre - Els 10 millors consells per a la recerca de feina, ara! La situació que estem vivint ens està portant a plantejar-nos noves estratègies en la recerca de feina. En aquest taller, a banda de revisar les fórmules habituals, donarem una ullada a d’altres que estan apareixent i que haurem de tenir present.

  2. 8 de setembre - Orientació laboral per a col·lectius vulnerables: Vols exercir d’orientadora, prospectora, formadora, intermediadora o insertora de col·lectius vulnerables? Aquest curs et pot ajudar!

  3. 15 de setembre - El procés d'atenció a la persona en un centre residencial: En aquest curs ens aproximarem a la realitat que acompanya a la persona gran i a llur família durant el procés d’atenció en el centre, des de l’acollida i fins al comiat.

  4. 20 de setembre - Girona - Casos Pràctics en la Intervenció Social: Es pretén facilitar els coneixements teòrics i pràctics per a la resolució de casos de treball social, en la intervenció individual, grupal i comunitària. 

  5. 21 de setembre - Elaboració d'articles científics per a treballadors/as socials: Aprèn a escriure i redactar articles científics per enriquir el teu perfil professional.

Podeu trobar la resta d’esdeveniments complets a l’agenda del web. Per a la inscripció només cal que us registreu i seguiu les indicacions de cada esdeveniment. 

 
Compartir