Compartir
456 visitas
30
abr.
2014

Concurs Fotogràfic i Traca Final el 4 de juny

 


Intress treballa en l'acolliment i l'adopció des de fa 20 anys, igual que fa 20 anys de la constitució de l’Any de la Família, per Nacions Unides. En aquest marc des de la nostra entitat organitzem un concurs fotogràfic per visibilitzar les funcions de la familia com a nucli social bàsic, a través del concurs fotogràfic: 1000 famílies, 1000 maneres de fer. En aquest concurs volem incorporar a totes les famílies, totes. Famílies biològiques, adoptives, acollidores i les que es generen en Centres Residencials. Totes són models de família que faciliten que nens i nenes puguin gaudir d'un entorn favorable. I tots els models de família poden ser famílies model!

Hi pot participar qualsevol persona, sigui professional de la fotografia o aficionada. Les fotografies es poden presentar fins el 20 de maig.

Les fotografies han de transmetre les funcions que fan les famílies. Poden ser tant les quotidianes: oci, acompanyament a l'hora d'anar a dormir, de menjar, les celebracions, l'esport, l'escolarització, com les més globals: transmissió de valors, socialització, etc. No s'acceptaran fotografies on els nens es puguin reconèixer, ja sigui un primer pla o imatges on s'identifiqui de forma clara als infants o joves menors d'edat. Volem fer visible el paper de la família, però respectem la intimitat de la infància.

BASES DEL CONCURS

Com a punt de tancament d’aquest concurs, organitzem el 4 de juny de 17:30 a 19:30 hores, al centre cívic Vil·la Florida, un esdeveniment “sonat” on farem una trobada amb famílies, autoritats, música, professionals del treball amb la infància i els joves, etc. Seran ells i elles, infants i joves, els que protagonitzaran un debat sobre els rols de la familia. També hi haurà música, el lliurament de premis del concurs i moltes rialles. 

Anima't a participar al concurs i a venir a l’acte final.

Ah, i comunica-ho als teus!

Compartir