Pestanyes primàries

Compartir
1201 visitas
10
maig
2021

Conchita Peña revalida el seu mandat com a degana del Col·legi

 


L'actual degana del Col·legi, Conchita Peña, ha revalidat el seu mandat al capdavant del Col·legi per als propers 4 anys. La Junta Electoral ha proclamat la seva candidatura com a guanyadora després de ser l'única candidatura presentada dins del termini establert en el calendari electoral i que finalitzava el 10 de maig a les 14h. 

Per aquesta nova etapa, Peña encapçalarà un equip de dotze dones i dos homes, entre les quals hi ha la vicedegana, Mercè Civit, el secretari David Rodríguez, la tresorera Laura Morro, la vicesecretària Meritxell Ortiz, la vicedegana de Lleida Irene Gardeñes, la vicedegana de Girona Mònica Franco, la vicedegana de Tarragona Emma Pérez, la vicedegana de Manresa i Catalunya Central Alícia Fernàndez, la vicedegana de Terres de l’Ebre Neus Jové i les vocals Francina Planas, Adam Benages, Judit Rodríguez i Paula Bertomeu.

El Col·legi agraeix a la Junta Electoral, integrada per la presidenta, Montse Mas Carrillo; la secretària, Esther Campdelacreu Rodríguez; i la vocal, Josefa Fernández i Barrera, la seva tasca des de l'inici del procés electoral. 

Compartir