Compartir
170 visitas
18
maig
2021

Conchita Peña, ponent a la I Jornada Estatal de Trabajo Social y Salud

 


Els propers 25 i 26 de maig, el Consejo General del Trabajo Social celebrarà la I Jornada Estatal de Trabajo Social y Salud, que es durà a terme en modalitat online. 

La Jornada, adreçada a treballadores i treballadors socials nacionals i internacionals de l'àmbit de la salut i també d'altres àmbits, servirà com un espai de visibilització de la tasca del treball social en salut i d'anàlisi de la intervenció realitzada en aquests temps de crisi sanitària i del futur immediat.   

En aquest marc, la degana del Col·legi, Conchita Peña, intervendrà en la sessió del 25 de maig, dins de la taula rodona "Las jefatura y la coordinación del servicio en trabajo social, una realidad", que tindrà lloc a les 18h. 

Peña oferirà la ponència "La función directiva en trabajo social; impulsar el cambio desde las estructuras de gestión", on farà una breu descripció de l'oportunitat d'accedir al rol directiu de les treballadores socials en els sistemes públics a Catalunya i de la importància d'ocupar els espais de poder per a influir en els canvis socials, també des dels llocs directius.

Podreu seguir la Jornada des del canal de Youtube del Consejo. Cal inscripció prèvia

Consulta el programa de la I Jornada Estatal de Trabajo Social y Salud

 

 

 

Compartir