Compartir
451 visitas
20
set.
2021

Conchita Peña, ponent del webinar "La actualidad de la atención psicosocial. Nuevos condicionantes y retos de la atención psicosocial al final de la vida"

 


La degana del Col·legi, Conchita Peña, participarà com a ponent en el webinar "La actualidad de la atención psicosocial. Nuevos condicionantes y retos de la atención psicosocial al final de la vida", que tindrà lloc el proper 28 de setembre

Aquest webinar, que s'emmarca en el Postgrau en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada, que realitza la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya, està coorganitzat per la Càtedra de Cures Pal·liatives i l'Institut Català d'Oncologia. 

Durant aquesta xerrada gratuïta es parlarà sobre l'actualitat de l'atenció psicosocial i espiritual en l'atenció pal·liativa en persones amb malalties avançades i dels reptes i condicionants actuals, com la implantació de la llei orgànica de l'eutanàsia i la seva implicació en el món sanitari o en la pandèmia provocada per la covid-19. 

El webinar, que s'iniciarà a les 18h, comptarà amb d'altres ponents, a banda de la degana del Col·legi, com són el Dr. Xavier Gomez-Batiste, director de la Cátedra de Curas Paliativas de la UVic-UCC ICO (Institut Català d’Oncologia), la Dra. Dolors Mateo Ortega, coordinadora del Postgrado en Atención Psicosocial y Espiritual a Personas en Situación de Enfermedad Avanzada i la Dra. Lori Thompson, psicóloga especialista en Psicología Clínica, PHD.; psicóloga de la unidad de cuidados paliativos y directora del EAPS de la Fundación Matia.

Més informació i inscripcions

Compartir