Compartir
644 visitas
27
nov.
2020

Conchita Peña: “És vital no perdre la proximitat amb les persones amb problemes de salut mental”

 


La degana del TSCAT, Conchita Peña, ha participat en les jornades organitzades per la Fundació Congrés Català de Salut Mental al voltant de l'entorn digital i la salut mental, fundació de la qual el TSCAT n'és soci protector. En la seva intervenció, Peña ha felicitat la fundació pel seu 20è aniversari i ha assegurat que, des del treball social, "és vital no perdre la proximitat amb aquestes persones i acompanyar-les constantment" perquè arribin al seu màxim grau d'autonomia.

Les jornades telemàtiques, celebrades aquest divendres, s'han dut a terme en el marc de la 7a edició del Congrés Català de Salut Mental, convocada per l'octubre del 2021, mentre que s'han presentat nous continguts, algunes reflexions i diverses propostes per al proper congrés.

La degana ha posat en valor les professionals que treballen amb persones amb problemes de salut mental i la tasca, juntament amb la Fundació, per combatre els estigmes. "Amb un tractament adequat poden arribar a tenir una vida normalitzada. Hem d'ajudar-les a lluitar els prejudicis", ha conclòs. Amb tot, Peña els anima a seguir treballant conjuntament i els felicita per la seva tasca en xarxa.

Compartir