Compartir
228 visitas
03
jun
2021

Conchita Peña, al Social.cat: ”Assumir un repte majúscul en un moment molt difícil”

 


Després de ser reelegida com a degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya el passat 10 de maig, Conchita Peña s’adreça a la col·legiatura amb un missatge esperançador i reivindicatiu en un article d’opinió al mitjà Social.cat.

 Peña comptarà amb una junta renovada que és molt conscient del moment tan difícil a causa de la crisi social que vivim, però assumeixen el repte per desenvolupar “polítiques no assistencialistes de més llarg recorregut que permetin capacitar les persones per a la seva autonomia”, en aquest nou mandat que comença.

La degana denuncia la difícil situació per la qual travessen les professionals del treball social: “Prova de tot això són els últims incidents en diversos centres de serveis socials de diferents poblacions”, i les condemna. Alhora, reivindica que les treballadores socials puguin tenir les eines i recursos per fer bé la seva feina, tenint en compte l’excés de burocràcia de les seves jornades laborals.

La nova junta assumeix un gran repte i no deixarà d’acomplir el compromís adquirit amb les seves companyes i companys de professió.

Llegeix l’article complet en aquest enllaç

Compartir