Compartir
550 visitas
23
maig
2011

Concentració - NI UN PAS ENRERE

 


Us recordem la necessitat de fer visible el nostre rebuig a la política de retallades del Govern, el moment és extremadament difícil... Doncs us animem a que participeu!!

 

Sobretot us demanem que vingueu a la Concentració dimecres 25 de maig a les 19 h a la plaça del Pi: Volem fer una cadena humana que arribi a Sant Jaume, perque la pancarta i la carta arribin fins a la Generalitat!!! Us necessitem!!! Aquesta acció ens podria donar moltíssima visibilitat, però hem de ser prou gent, unes 500 persones!!

Vinga, ànims! 

 

Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials!!!
Intermón Oxfam es suma a les entitats socials que convoquen concentracions per dir prou a les retallades socials, t'hi sumes?

 

On? Plaça del Pi de Barcelona

Quan? Cada dimecres a les 19 h. Des del 6 d’abril fins que el Parlament aprovi els Pressupostos.

Què farem? 10 minuts de silenci. Sense pancartes individuals i al darrere d'una pancarta amb el lema "Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials". Inici coincidint amb les campanades de les 19 h. El final estarà marcat per aplaudiments.

Què pretenem?
a. Uns pressupostos de la Generalitat de Catalunya sense retallades socials a casa nostra i sense retallades al pressupost de cooperació.

b. Donar una opció de protesta noviolenta a totes les persones i entitats que creuen que la crisi no l’han de pagar les persones més dèbils.

c. Generar un espai de trobada, reflexió i unió de tot el tercer sector social en una acció comuna mantinguda en el temps per defensar el model de societat que defensem

 

Compartir