Compartir
682 visitas
27
set.
2012

Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Sabadell

 


 

Enguany la Commemoració  del Dia Mundial de la Salut Mental  a Catalunya es celebrarà a Sabadell el proper dissabte 6 d’ octubre, sota el lema segons  l’ OMS, “Depressió:un problema global”.

Aquest any, Salut Mental Sabadell, que organitzem la Commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya , conjuntament amb, FECAFAMM, volem que la ciutat s’impliqui i participi per conèixer i sensibilitzar-se tot i assumint que la Salut Mental és cosa de tots.

Us animem a participar-hi i fer-ne difusió ja que és el dia en que totes les persones compromeses  amb el tema, familiars, usuaris, professionals, administració i societat podem compartir el nostre objectiu.

Ens acompanyaran l’ Honorable Conseller de Salut, Boi Ruiz; l’ Honorable Conseller de Benestar i Família, Sr. Josep Lluís Cleries, l’ Alcalde de Sabadell, Sr. Manel Bustos, el Síndic de Greuges de Sabadell, Sr. Josep Escartin, el periodista sabadellenc Miquel Calzada,que llegirà el manifest . Acabarem amb actes festius i cercavila fins a l’ Hotel Urpí, on dinarem.

 

Programa

Tots els que vulgueu assistir al dinar a l’ Hotel Urpí, heu de confirmar l’assistència , al telèfon de l’associació, abans del dia 28 de setembre per tal de reservar els tiquets.

Per més informació:

FECAFAMM telf:932721451

SALUT MENTAL SABADELL  telf. 937274840

 

Compartir