Compartir
854 visitas
13
gen.
2015

Commemoració del Dia Mundial de la Mediació

 


Amb motiu del Dia Mundial de la Mediació que es celebra el 21 de gener, la Comissió de Mediació del Col·legi ha organitzat la sessió La Mediació Surt al carrer. Què pot aportar la mediació al barri i a les persones? Que tindrà lloc el dimecres 21 de gener del 2015, de 16h a 17:30h a la seu central del Col·legi (C/ Portaferrissa 18, 1-1, Barcelona). L’exposició anirà a càrrec dels membres de la Comissió de Mediació.

L’objectiu d’aquesta sessió, que estarà oberta a qualsevol persona a títol personal o bé en nom d’una entitat o organització, és oferir informació sobre què és la mediació i la gestió alternativa dels conflictes, en quins casos és aconsellable en el barri i en les unitats familiars, per quins motius, i quines avantatges, què ens pot aportar, respecte a la forma punitiva de resoldre els conflictes.

Per inscriure’t a la sessió has d’enviar un correu electrònic amb l’assumpte “inscripció sessió La Mediació Surt al carrer” amb el teu nom i cognoms i telèfon de contacte, a l’adreça info@tscat.cat.

Aquest acte forma part d’un seguit d’activitats de promoció i divulgació de la mediació que aquest mateix dia es duran a terme a tot Catalunya, amb la participació de més de 40 entitats (col·legis professionals, Cambra de Comerç, Grup Europeu de Magistrats per la Mediació, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Universitats, etc). Podeu consultar també l´agenda de les activitats programades clicant aquí a diferents punts del territori.

Desitgem que sigui del teu interès i t’animem a participar!

Compartir