Compartir
287 visitas
17
nov.
2020

Comença l’organització del IV Congrés CSSBE sobre dependència

 


“Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia”, aquest serà el títol d’aquest IV Congrés de serveis socials bàsics i especialitzats (IVCSSBE), que tractarà les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones i que els comitès formats per COPEC, TSCAT, CEESC i COPC ja estan treballant en la seva organització.

Previngudes sobre els possibles canvis degut a les restriccions i l’evolució de la pandèmia, el congrés tindrà lloc el 16 i 17 de setembre i girarà entorn 4 eixos desglossats en les diferents situacions de dependència des de la seva gènesi fins a l’enfortiment i l’autonomia com a procés de transformació: les addiccions, les dependències relacionals en el cicle vital, les diversitats i altres situacions que generen dependència i els sistemes generadors d’autonomia i dependència.

Amb tot, ja s’ha obert el període de presentació de comunicacions i pòsters, fins al 6 de maig. Des de l’organització s’alerta que la situació de la pandèmia “no passarà per alt en l’abordatge de la temàtica i l’anàlisi del sistema social”.

Compartir