Compartir
722 visitas
17
des.
2021

Celebrem l'Assemblea General del Col·legi de desembre

 


El 16 de desembre, es va celebrar l'Assemblea General Ordinària del Col·legi, la darrera de l'any, que, una vegada més, es va dur a terme de forma telemàtica i va comptar amb la participació d'unes 40 persones. 

La degana del Col·legi, Conchita Peña; la vicedegana, Mercè Civit, i secretari, David Rodríguez, van intervenir en aquest Assemblea, que va ser tot un èxit amb l'aprovació de tots els punts de l'ordre del dia. Així mateix, també hi van estar presents els membres de Junta, Laura Morro (tresorera), Emma Pérez (vicedegana 4a de la Delegació de Tarragona) i Meritxell Ortiz (vicesecretària).

En el seu informe, la degana va destacar diversos punts clau de l'any, com la recent incorporació de tres treballadores socials a la nova Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya per al compliment de la llei d’Eutanàsia, tot el procés d'organització del 1er Congrés d’Intervenció Psicosocial en Emergències, que celebrarem a Barcelona del 27 al 29 d’abril de 2022, la renovació del conveni amb Protecció Civil, l'inici de l’actualització del codi deontològic del Col·legi, després de 20 anys des de la seva darrera edició, entre d'altres temes. "Tenim molts projectes per endavant per seguir creixent com a Col·legi i per enfortir la professió", va assegurar Peña. 

La degana també va presentar el Pla de Comunicació del Col·legi, amb les línies que se seguiran en els propers any per tal de seguir modernitzant aquest àmbit del Col·legi. Seguidament, Mercè Civit, David Rodriguez i Emma Pérez van presentar el Pla d'Actuació 2022 general i de les Delegacions, mentre que Laura Morro i a l’assessor comptable, Xavier Vilalta, van explicar el pressupost 2022 i els preus de Productes i Serveis 2022.

Documents presentats i aprovats en Assemblea:

 

Compartir