Compartir
349 visitas
13
des.
2019

Celebrem l'Assemblea General de 2019

 


El 12 de desembre, l'Auditori del Pati Manning va acollir la celebració de l'Assemblea General del Col·legi, la segona i última d'aquest 2019, i que va servir per donar comptes a la col·legiatura de la feina realitzada durant l'any i es van presentar les actuacions i pressuspostos per al 2020. En aquest marc, es van aprovar per unanimitat el Pla d’actuació, el Pressupost i els preus de Productes i Serveis per al proper any.

La degana del Col·legi, Conchita Peña, va intervenir per repasar alguns dels fets més destacables de l'exercici que estem a punt de finalitzar i per donar a conèixer alguns projectes novedosos, com és l’Obrador Comunitari de la Comissió de Treball Social Comunitari, un nou servei de suport mutu entre professionals que comparteixen interrogants, idees, reflexions i propostes de millora sobre l'exercici del treball social comunitari, i que va presentar la Núria Prat, membre de la Comissió de Treball Social Comunitari del Col·legi.

Així mateix, la degana va agrair tota la feina realitzada per les comissions, grups de treball, delegacions, juntes territorials i totes les persones que han treballat per seguir "fent més forta la professió".

Compartir