Esteu aquí

Compartir
916 visitas
18
des.
2017

Celebrada l'Assemblea General Ordinària del 14 de desembre de 2017

assemblea general

El passat 14 de desembre es va celebrar al Pati Manning de Barcelona l’Assemblea General Ordinària. Una sessió on el Col·legi presenta les líneas d’actuació pel 2018, així com l'actualització de productes i serveis i el pressupost.

Durant l’informe de la DeganaConchita Peña va agrair la tasca feta a la Junta anterior i va remarcar que  des de l'actual Junta "continuem treballant per a potenciar el Col·legi". Tanmateix, va posar èmfasi en l’inici complexe de la legislatura (juliol de 2017) pels esdeveniments socials que van prendre lloc a l’agost a Barcelona i per la situació política actual i va fer un repàs de les actuacions realitzades dels últims mesos. 

Marga Garcia, vicedegana del Col·legi, Juan Manuel Rivera, secretari, Mercè Civit, tresorera i Núria Trepat, vicedegana 2ª de Lleida, van dónar a conèixer, entre d'altres, les noves actuacions per aquest proper any:

  • Incloure un representant de les delegacions territorials a la Junta Permanent per major representativitat dels territoris. 
  • Establir fórmules per facilitar l’accés de les accions desenvolupades des del Col·legi a partir del canal de Youtube.
  • Incorporar dins la cultura institucional, la realització de sessions d’acollida, per part de membres de la Junta, a col·legiades i col·ligats de manera periòdica per presentar la institució, activitats i promoure la participació de les persones recent col·legiades.
  • Crear i desenvolupar una campanya per afavorir que la gent es col·legii. 
  • Desenvolupar accions encaminades a facilitar l’accés a la formació de la col·legiatura a través de la formació online.
  • Impulsar la supervisió a directius del sector de les polítiques socials
  • Realitzar un estudi, conjuntament amb d’altres entitats, per conèixer en profunditat el nivell de risc de la nostra professió.
  • Potenciar la creació d’una societat científica per tal d’afavorir el cos de coneixement científic de la nostra professió. Des de l’intercanvi de coneixements i experiències, compartint projectes de recerca, accés a publicacions, etc. tant a nivell intern com col·laboracions externes.
  • Reformular i establir un pla d’acció des de la borsa de treball de manera integral, per poder oferir una resposta a col·legiades i col·legiats que estan en situació de cerca de feina

 

A l’Assemblea es van aprovar per unanimitat el Pla d’actuació 2018, el pressupost 2018 i l'actualització de Productes i serveis.

Vídeo de l'Assemblea

 

 

 

Compartir