Compartir
218 visitas
26
març
2021

Celebrada l'Assemblea General del Col·legi

 


El 25 de març, va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària del Col·legi que, de nou, es va celebrar de forma telemàtica i va comptar amb 46 persones inscrites i 3 delegacions de vot. 

La degana del Col·legi, Conchita Peña, la tresorera, Mercè Civit, el vocal, David Rodríguez, i la vicedegana de la Delegació de Manresa-Catalunya Central, Gemma Solanas, van intervenir en aquest Assemblea, que va ser tot un èxit amb l'aprovació de tots els punts de l'ordre del dia.

En el seu informe, la degana va fer un repàs a tota l'activitat del 2020, un any marcat per la pandèmia i els seus efectes, per això "va felicitar a l’equip humà del Col·legi, tant el de la Seu Central com el de les Delegacions, així com a les Juntes Territorials de les Delegacions, al Consell de Deontologia, a les Comissions, als Grups de Treball, a l’equip de la RTS, a l’Assessoria de Publicacions no Periòdiques, al Seminari Permanent d’Història i a l’Equip 65 per l'esforç, dedicació i per haver mantingut l’activitat durant l’any, tot i les dificultats". 

També va fer esment al important creixement de les col·legiacions, no només en el 2020 sinó en els darrers anys. "En molt poc temps, hem sumat 1.200 noves col·legiades i, al 2020, ja vam superar la xifra de les 6.000 col·legiades. Això ens dona la força necessària per fer sentir la nostra veu i per defensar i reivindicar la nostra professió", va assegurar. Així mateix va destacar els bons resultats de serveis com la Borsa de Treball -gràcies a la gran acceptació i el bon funcionament d’aquesta plataforma que es va posar en marxa fa més de dos anys-; la Consultoria, la Formació o la Comunicació, entre d'altres. 

Finalment, Conchita Peña, va parlar dels projectes per al 2021, any que segons va afirmar "hem encetat amb moltes ganes i il·lusió" i va fer especial èmfasi en la celebració de les eleccions a la Junta del Col·legi, "un moment clau -va dir- on estem cridades tota la col·legiatura per decidir quin projecte volem per encarar els propers 4 anys i on desitgem hi hagi la màxima participació".

Els documents que es van presentar i aprovar, els podeu consultar en aquest apartat de la web.  

 

 

Compartir