Compartir
173 visitas
31
maig
2021

Celebrada la IV Jornada anual d'Intercomissions del Col·legi

 


El passat 27 de maig, es va celebrar la IV trobada anual de les Comissions del Col·legi. Una jornada online de treball pensada per fomentar la relació i compartició d’experiències i coneixements entre les 15 Comissions que integren el Col·legi, juntament amb el Consell de Deontologia Professional, el Seminari Permanent d’Història del Treball Social i la Revista de Treball Social (RTS).

La sessió va comptar amb la participació de les i els referents de les diferents Comissions, així com de la vicedegana del Col·legi, Mercè Civit, i amb Arantza Rodríguez i Juan Roman, que fins ara eren l’enllaç de la Junta amb les Comissions, i que, a més, van aprofitar per fer el traspàs amb la nova membre de Junta encarregada d’aquesta tasca, Francina Planas.

L'objectiu central de la Jornada d'enguany va ser generar un document comú que tingui com a objectiu posar en valor el treball social que creiem necessari. A partir de l'interrogant “Quines premisses i valors fonamentals del treball social no podem perdre en aquest context?”, es va treballar i reflexionar per tenir un material compartible i comunicable, destacant un posicionament d’abordatge comú i transversal als diversos àmbits d'intervenció, generat des de la riquesa de les diferents Comissions.

Compartir