Compartir
808 visitas
19
febr.
2020

Celebra el Dia Mundial del Treball Social a la Seu Central i les Delegacions

 


Ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries i l’OMS encaminades a la contenció del coronavirus (COVID-19), el Col·legi hem decidit ajornar els dos actes previstos per a la propera setmana, entre ells l'entrega de la Medalla d'Or i celebració del Dia Mundial del Treball Social. Properament us informarem de la nova data de celebració de l'acte.  


El proper dimarts 17 de març celebrarem el Dia Mundial del Treball Social amb l'acte d'entrega de la Medalla d'Or del Col·legi. Així que reserva't aquesta data per viure amb nosaltres aquest emotiu i esperat acte. En les properes setmanes t'anirem donant més informació sobre l'acte, però ja et podem avançar que serà per la tarda i que el farem com l'any passat a l'Institut d'Estudis Catalans. 

Les Delegacions del Col·legi també celebraran el dia del treball social amb diferents actes durant el mes de març: 

 

Lleida

L'11 de març, la Delegació de Lleida del Col·legi i la Universitat de Lleida duran a terme l’acte “Converses des del Treball Social” amb motiu del Dia Mundial del Treball Social. Una jornada que servirà per posar en contacte professionals, estudiants i docents, i que tindrà com a tema central "El compromís de cuidar-nos les unes a les altres". 

 

Girona

"El rol de les dones pioneres del TS i l’estat actual de la professió des d’una perspectiva crítica", aquest serà el títol de l'acte amb motiu del Dia Mundial del Treball Social que organitzarà la Delegació de Girona, conjuntament amb la Universitat de Girona, el proper 19 de març. La ponent serà Vicenta Rodríguez, professora de la Universitat Castella la Mancha. 

 

Tarragona

La Delegació de Tarragona del Col·legi, el Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV celebraran el Dia Mundial del Treball Social el 20 de març amb la jornada "L'accés a l'Habitatge: la lluita per un dret".

 

 
 

Compartir