Compartir
795 visitas
09
febr.
2015

Busquem candidats a la Medalla d’Or del Col·legi 2015

 


El proper 18 de març és el Dia Mundial del Treball Social, un dia molt important per a totes i tots els professionals del treball social. Per aquest motiu, el Col·legi està preparant un acte de celebració molt especial.

Dins d’aquest acte reconeixerem, com ja hem anat fent durant aquests darrers anys, a algun/a professional col·legiat/da rellevant del treball social a Catalunya, concedint-li la Medalla d’Or del Col·legi 2015. Un reconeixement al seu compromís i la seva trajectòria professional.

Per aquest motiu, ens agradaria molt comptar amb la vostra participació com a col·legiades i col·legiats, proposant-nos noms de persones col·legiades que puguin ser candidates a rebre aquest reconeixement públic i el motiu pel qual considereu que el poden rebre.

Us recordem que les darreres medalles han estat concedides a les companyes Montserrat Colomer, Teresa Rossell, Pilar Malla, Glòria Rubiol, Pilar Massana i a l’Equip ’65.

Podeu fer-nos arribar la vostra candidatura fent clic aquí i omplin les dades que us anem demanant. Tot i que si ho preferiu, també podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça info@tscat.cat indicant el vostre nom i cognoms, DNI, número de col·legiat/da, Nom i Cognoms de la teva candidatura i motius pels quals considereu que és mereixedor/a de rebre la Medalla d’Or del Col·legi 2015.

El període de presentació de candidatures finalitzarà el divendres 20 de febrer. L’acte se celebrarà el 18 de març, tot i que encara queda pendent confirmar hora i lloc.

Esperem les vostres propostes i us animem a seguir participant en totes  les activitats del Col·legi!

Compartir