Compartir
1664 visitas
06
jul.
2021

Begoña Lemos, Eva Giralt i M. Antonia Rocabayera seran les representants del Col·legi per la Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya

 


Després de l’aprovació del Decret Llei 13/2021 del 22 de juny, pel qual es regula la Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya i el Registre de professionals sanitaris objectors de consciència de la qual vam parlar en la notícia de fa uns dies, estem contentes d’anunciar que les companyes nomenades en representació del TSCAT per ser membres de la Comissió han estat la Begoña Lemos, com a titular, i l’Eva Giralt i la M. Antonia Rocabayera, com a suplents.

Volem fer especial incís en l’esforç que ha fet el Col·legi i en la materialització d’aquest en forma de representació, que indica altra vegada l’essencialitat de poder arribar a més àmbits i disciplines de manera transversal.

La incorporació del TSCAT en aquesta Comissió suposa, per tant, un avanç molt important en matèria de reconeixement i visibilització del treball social, que esdevindrà en els pròxims mesos un dels pilars fonamentals per la nova llei de l’eutanàsia.

Compartir