Compartir
1071 visitas
20
set.
2021

Avantatges i descomptes per a les col·legiades que vulguin participar en el XIV Congreso Estatal de Trabajo Social 2022

 


Els dies 26, 27 i 28 de maig de 2022, el Consejo General del Trabajo Social organitzarà a Ciudad Real el XIV Congreso Estatal y el II Iberoamericano de Trabajo Social 2022 sota el títol “Trabajo social en esencia: cambiar para avanzar, crear para crecer”. 

En aquesta edició es tractaran tres eixos de debat que volen tractar l’essència de la professió i proposen les bases del canvi i la reconceptualització de la pràctica amb l’objectiu de contribuir amb entorns sostenibles per a la ciutadania. 

Els tres eixos seran en primer lloc l’ètica i el Treball Social, en segon l’exercici professional i per últim els entorns sostenibles i lliures de desigualtats. Es tractaran aquests temes amb l’objectiu de consolidar un teixit ètic i deontològic comú dels 36 Col·legis Oficials que componen l’estructura del Consejo. 

Avantatges per a les col·legiades

El Col·legi disposarà d’un total de 150 codis de descompte, de 10 euros cadascun, a distribuir entre les col·legiades per ordre de sol·licitud. Si esteu interessades adreceu-vos a catalunya@tscat.cat.

Compartir