Compartir
1079 visitas
14
abr.
2020

Augmenta la demanda de treballadores socials per la crisi del coronavirus

 


Les treballadores i treballadors socials estant tenint un paper cabdal, com a servei essencial que són, en l'atenció a la crisi que està provocant la pandèmia de la Covid-19. Aquest paper imprescindible està comportant un augment de les ofertes de feina adreçades al nostre col·lectiu. I així queda reflectit en les dades del nostre Servei d'Orientació i Borsa de Treball, que ha vist com s'incrementava significativament la demanada de professionals en el mes de març i el que portem d'abril. 

Els àmbits amb major demanda de professionals són salut on, a banda d’altres ofertes, el Col·legi ha col·laborat molt intensament amb la selecció de treballadores socials per al projecte "Hotel Salut". També el sector de la gent gran, amb 36 ofertes de residències publicades a la nostra Borsa de Treball on es demandaven perfils tècnics, així com de coordinació i direcció. I, finalment, l'àmbit d'atenció primària, on ajuntaments com el de Badalona o Palau-solità i Plegamants ens han sol·licitat treballadores socials per reforçar els Serveis Socials de les seves respectives poblacions.  

Només en aquests tres àmbits s’han ofertat des de la plataforma de Borsa de Treball del Col·legi més de 80 llocs de treball en aquestes setmanes d'estat d'alarma i confinament. L'última oferta de feina que hem incoportat és la que ha fet la Generalitat sol·licitant professionals sanitaris per a residències. Si vols veure aquesta oferta així com la resta que tenim publicades dels diferents àmbits d'actuació del treball social, accedeix a la nostra Borsa de Treball. 

 

 

Compartir