Compartir
1327 visitas
15
set.
2022

Assemblea extraordinària per a l’adquisició i rehabilitació de la futura Seu Central del Col·legi

 


El proper 29 de setembre, celebrarem una Assemblea General Extraordinària per aprovar, si s'escau, l’adquisició i rehabilitació d'un local on ubicar la Seu Central del Col·legi a Barcelona. 

L'Assemblea es durà a terme, a les 16.30h en primera convocatòria i a les 17h en segona convocatòria, de manera telemàtica mitjançant una plataforma especialitzada que proporciona les mesures tècniques de seguretat i de validació de la identitat de les participants, tot garantint l’exercici dels seus drets de veu i vot i la protecció de les dades personals.

  • Descarrega't la convocatòria on podràs consultar l'odre del dia
  • Descarrega't el document de presentació del projecte de nova seu col·legial del TSCAT, en el qual trobareu una explicació per part de la Junta de Govern dels motius que han portat a la convocatòria d'aquesta Assemblea i de com s'ha dut a terme tot el procés de recerca del nou local, així com tota la informació jurídica i tècnica del projecte. 

Per participar a l’Assemblea caldrà que efectueu el registre previ a la plataforma. Tindreu temps, tant per registrar-vos com per delegar el vot, fins les 14h del dia 29 de setembre de 2022. Recordeu que si no podeu assisitir, podeu delegar el vot en una col·legiada que participi a l’Assemblea. (Consulta el manual d'accés i participació a l'Assemblea)

Donada la importància i trascendència que té per al Col·legi el tema que tractarem en aquesta Assemblea General Extraordinària, us animem a totes i a tots a participar i ser part amb els vostres vots d'aquesta decisió tan cabdal.  

Compartir