Compartir
143 visitas
14
abr.
2021

Apunta't al curs "L'entrevista i la visita domiciliària en època de pandèmia"

 


El proper 20 d'abril, posarem en marxa el curs online "L'entrevista i la visita domiciliària en època de pandèmia. Tècniques bàsiques del professional en l'àmbit social"

La situació de pandèmia que estem vivint ha modificat, en molts casos, les formes de fer d'activitats tan habituals de la intervenció professional, com són la visita a domicili o l'entrevista. Per això, cal estar actualitzades constantment en noves tècniques que permetin seguir realitzant aquestes activitats amb noves habilitats i coneixements.

Els objectius d'aquest curs, que impartirà la treballadora social de l’equip tècnic d’un Centre d’Acolliment, pèrita Social i mediadora Familiar, Eva Giralt, són:

  • Proveir de conceptes i eines pràctiques amb la finalitat de desenvolupar les habilitats necessàries per a la realització d’entrevistes i visites domiciliaries de qualitat.
  • Millorar el procediment de l’elaboració i el desenvolupament, així com augmentar l’efectivitat d’aquestes tècniques d’investigació qualitativa.
  • Aprofundir en les possibilitats i els límits de l’entrevista i la visita domiciliaria des del pensament sistèmic i l’anàlisi transaccional.
  • Crear estratègies pròpies per a la utilització d’aquestes tècniques.
  • Adquirir i/o augmentar les competències, habilitats i tècniques.

El curs es farà en format online en les dates i horari següent: 20, 27 d'abril, 4, 11, 18 de maig de 2021, de 16 a 20h

Compartir