Compartir
316 visitas
15
set.
2020

Apunta't al BIZBARCELONA

 


Del 21 al 23 de setembre tindrà lloc una nova edició del BIZBARCELONA, el saló, presencial i online, on, com cada any, trobaràs respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci. Després de la difícil situació econòmica generada per la covid-19, aquest saló redoblarà esforços per donar suport a la reactivació dels negocis, l’impuls de l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local.

A més, enguany, el BizBarcelona s'ha fet coincidir amb el Saló de l'Ocupació, un espai on s'oferirà assessorament, tallers pràctics, workshops, contactes amb empreses, així com d'altres activitats més enfocades a donar les eines per accedir al món laboral o per reorientar-te professionalment.

En edicions passades, les col·legiades, a través de l'Associació Intercol·legial, de la qual en formem part, teníeu accés a un codi promocional per accedir al Saló, però a causa de les circumstàncies especials derivades de la covid-19, aquesta edició l’accés serà gratuït prèvia inscripció. El registre permet entrar al saló presencialment i a les activitats online (conferències en streaming i assessorament online). L’entrada al BizBarcelona o al Saló de l’Ocupació dóna accés a l’altre sense necessitat d’acreditar-se de nou.

També, aquest any, la Intercol·legial tornarà a tenir presència al saló amb un stand amb la finalitat de donar a conéixer la col·legiació i promoure el Networking. També, el 21 de setembre, de 10h a 11h, al Pavelló 8 - Creixement tindrà lloc la conferència "Del negoci tradicional a l'empresa 2.0" amb el ponent Ivan De San Nicolàs, Entrepreneurship Consultant & DPO. Finalment, l'Associació tindrà un  mostrador en el Talent Arena Assessorament, un espai adreçat a emprenedors, empreses, pimes i autònoms que volen millorar el talent en el seu negoci i persones que busquen oportunitats laborals.

Registre gratuït per al BIZBARCELONA i/o el Saló de l'Ocupació

 

 

 

Compartir