"Amb al dia TSCAT volem donar a conèixer les informacions més del dia a dia"

<p>.</p>

Núria Carrera, Degana del Col·legi

Amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer, encara més, tots els actes i esdeveniments del Col·legi va sorgir la idea d’aquets setmanari que sortirà els dijous, us presentem al dia TSCAT.

01
des.
2016

Quins són els motius que t’han portat a la creació de al dia TSCAT?

 

Volem estar més a prop de les col·legiades i col·legiats. Volem entrar en el detall del dia a dia, donar una visió més actual. Per aquest motiu amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer, encara més, tots els actes i esdeveniments del Col·legi va sorgir la idea d’aquets setmanari que sortirà els dijous. Es tracta d’una nova plataforma des d’on volem seguir transmetent, sempre amb transparència i claredat, tota la informació col·legial.

 

Quina diferència hi ha entre al dia TSCAT i el Fem Visible?

 

Al Fem Visible dono comptes en nom de la Junta dels fets més rellevants de manera més personal i directe. En ell explico tots els actes que han succeït, ens han preocupat, els acords als que hem arribat en l’últim mes i l’activitat de les nostres delegacions, entre d’altres. En canvi, al dia TSCAT vol donar a conèixer les informacions més properes, més del dia a dia. Això vol dir que volem entrar, encara més, en el detall del dia a dia, en els aspectes més concrets de l’activitat diària.

No tinc cap dubte que serà un esforç afegit, però gràcies a la il·lusió  de les companyes de la Junta de Govern i de l’equip del Col·legi als qui els vull agrair especialment tot el seu esforç, us presentem aquest projecte engrescador, el primer número de al dia TSCAT.

 

Espero que al dia TSCAT, aquesta nova manera de relacionar-nos, sigui del vostre interès i en podeu treure profit!

Per Marta Ribas