Pestanyes primàries

Compartir
505 visitas
08
set.
2020

Ajuda'ns a mantenir actualitzada la base de dades del Col·legi

 


Des del Col·legi som molt conscients de la importància que suposa tenir la nostra base de dades actualitzada. Per això, us demanem que ens ajudeu a completar i/o actualitzar les vostres (telèfon, adreça, lloc i àmbit de treball, etc.), amb l'objectiu d'oferir-vos una experiència més personalitzada i ajustada als vostres interessos. 

Per fer l'actualització, simplement heu d'entrar a la nostra web i accedir amb el vostre usuari i contrasenya. Seguidament us apareixerà un missatge que us premetrà anar a la part de la web on podreu modificar el vostre perfil.

La campanya d'actualització de dades durarà fins el 16 d'octubre. Totes les persones que actualitzeu les vostres dades abans d'aquesta data, entrareu en el sorteig d'una una inscripció gratuïta a quasevol de les formacions pròpies que organitza el Col·legi, excloent màsters i postgraus.

Tot i això, us recordem que un cop finalitzada la campanya, podreu seguir actualitzant les vostres dades en qualsevol moment que volgueu, accedint a la vostra àrea personal de la web. 

No espereu més i sumeu-vos a les més de 1.300 col·legiades que ja han actualitzat les seves dades! 

 

Compartir