Compartir
404 visitas
09
des.
2020

Actualitzem el llistat de pèrits per al 2021

 


Des del Col·legi hem iniciat l'actualització del nostre llistat de treballadores socials col·legiades pèrits per al 2021 per enviar al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta actualització és tant per a la llista que preveu la Llei d’Enjudiciament Civil (arts. 341 i ss.), com per a la dels pèrits que estan disposades a actuar en els supòsits i condicions de l’Ordre JUS/419/2009 relativa al pagament de peritatges a càrrec del Departament de Justícia. (Consulta les condicions de les llistes de pèrits)

Si vols renovar la teva inscripció, donar-te d'alta o de baixa, has d'enviar la següent documentació abans del dimecres 30 de desembre de 2020.

 

Donar-se d'alta

Has d'enviar la Sol·licitud d'alta a l'adreça de correu electrònic atenciocolegial@tscat.cat

 

Renovar la inscripció

Has d’enviar a atenciocolegial@tscat.cat el document de Sol·licitud d’alta amb les dades actualitzades e incorporant la formació realitzada en qualsevol d'aquestes especialitats (peritatge de família i peritatge d’incapacitacions). Si no rebem cap comunicació per tramitar la renovació entendrem que es vol donar de baixa del registre.

 

Donar-se de baixa

Has d'enviar un correu electrònic a atenciocolegial@tscat.cat incloent les dades personals.

 

Informació complementària

 

Compartir