Compartir
239 visitas
05
març
2021

Actualització de la Guia de Publicacions del Col·legi

 


La Guia de Publicacions del Col·legi es va actualitzant per tal de recollir les noves necessitats i requeriments que es van detectant a l'entorn de les publicacions no periòdiques que edita que el Col·legi. 

Aquest mes de febrer,  l’Assessoria de Publicacions no Periòdiques, integrada per les col·legiades Montserrat Bacardit, Cristina Rimbau, Pepita Rodríguez i Xavier Pelegrí, ha publicat una nova revisió d'aquesta Guia, incorporant informació d'interès relacionada amb la presentació de continguts dels treballs, així com a aspectes tipogràfics, lingüístics, gramaticals, gràfics, taules, referències bibliogràfiques, fotografies i documents especials. 

Publicada a finals de 2018, aquesta guia té com a objectiu donar coherència i la màxima qualitat a totes les publicacions no periòdiques del Col·legi. Per això, es recull les principals normes per presentar treballs, circuits i terminis. La guia fa referència a publicacions no periòdiques com els Dossiers de Treball, els Monogràfics, el Premi de Recerca en Treball Social, Dolors Arteman, entre d'altres.

Podeu descarregar la Guia a l'apartat de Publicacions de la web

Compartir